De Schenkerij

Onze Schenkerij is weer geopend in het voorjaar van 2021.

De Schenkerij leent zich uitstekend voor een gezellig samen zijn met een authentiek tintje. Tijdens een fietstocht of wandeling kun je prima uitrusten op ons ruime boerenterras of in onze Schenkerij binnen (mits de omstandigheden het toelaten).
Wij schenken o.a. heerlijke cappuccino’s met boerenmelk van onze eigen koeien en lekker gebak van bakkerij Ten Have uit Nijkerk.
Het is niet gewenst eigen producten van thuis te nuttigen op ons terras en erf. In de polder, van het Nationaal Landschap Arkemheen, zijn daar uitstekende plekjes voor. Dank voor je begrip.

Wij schenken sinds september 2011 koffie van Peeze. Deze koffiebonen komen uit de koffiebranderij Peeze uit Arnhem. Rainforest extra donker en Rainforest donker (rainforest Alliance Certified) 100% arabica.

Kijk ook naar ons terras bij de Kiemplekken in de zomer.

Kom gerust langs!

Onze kaart

Op ons terras en in onze Schenkerij verkopen wij pure en (h)eerlijke producten uit onze Landwinkel®.
Wij schenken diverse koffiesoorten van Peeze met echte boerenmelk, heerlijk met gebak van bakkerij Ten Have uit Nijkerk.
Terras

Bij de Kiemplekken

Heerlijk ontspannen op ons terras bij de Kiemplekken, geniet van de ruimte en de landelijke sferen onder genot van een heerlijke kop koffie en lekker gebak.